Eurovision song contest 2009 in my heart

Åhh vad jag älskar eurovision song contest, idag var det ett superbra startfält som dom sa så var det otroligt många bra startfält detta året. Jag vågade först inte säga det då jag alltid gillar nästan alla. Det var roligt att norge vann, yey till granlandet!! den låter var en av mina favoriter och så är han väldigt snygg också, ett plus!

Min absoluta favorit var ISLAND!! hennes ballad vad bara så underbart vacker! och hon var också vacker och hennes röst gudomlig. Jag har gått runt och sjungt den låten nu på förmiddagen här får ni den.Här han ni den vinnande låten, enjoy!

Ja, jag älskade nog mer än hälften av startfältet!! underbart!
hälften av dannmarks refräng hade nästan identisk text som en del av en hannah montana låt x)

/Alma

Åhhh detta är roligt :D:D:D:D:D:D

create animated gif


Åhåå, jag har lyckats! weeeii


wohooo, jag har altid velat göra en sådan bild :D det blev
någon gamla bilder men ändå.
vet någon hur man gör för att få bättre kvalitet? / Alma

Sommrigare, nyare, fräshare det är så jag tycker om det nya headern, men ni då?

Såsåså, en ny header, helt plötsligt BANG BANG BANG, did i chock anyone?
menmen, var gillar ni den?

för att helt och hållet byta samtalsämne så kan jag nu berätta om min helg, i fredags så firade vi min fina viktoria som fyllde 16, men en liten fest hos henne, det var mycket mysigt och jag skrattade extremt mycket, men that's me! sedan i lördags åkte vi och firade morfar som fyllde år då, och mamma som fyllde år i fredags, då fick jag träffa lite kusiner som man inte har sett på länge. och idag var det mest slappdag. ska försöka plugga litegranna nu så ciao!

kommentera om designen. / Alma

Lägerskola here i come!

Imorgon åker jag på lägerskola, tåget går 6.45 och vi (min klass) ska mötas 6.30!!!!!!!!! åhhh jag som inte är morgonmänniska :/
aja, vi ska gå en ävertyrsbana hela dagen imorgon och sedan kommer vi fram till lägerplatsen där vi ska sova i vindskydd. Jag kommer hem igen på torsdag på eftermiddagen så detta är en mini lägerskola.
Jag kommer inte kunna ta några bilder för att mobiler är förbjudna och dom vill helst inte att man ska ha med sig kamera för den kan skadas... så jag kanske skriver lite när jga kommer hem igen.

/ Alma

mon week-end


le valbog, moi

mon ami viktoria

ma syster

dagen efter när vi skulle ut och sola lite, jag ser inte LITE morgontrött ut på denna bilden eller?

avslutar med denna fina bild på sara och viktoria, så söta är dom.

/ Alma

PEZ = åhh så gott!


Jag sitter och mölar i mig pez nu, underbart gott! visst läskar jag er alla med denna bilden?


Btw, någon som vet hur man "trashar" jeans? jag måste nämligen göra det till en grej. Om ni vet är det bra om ni berättar.

/ Alma

RSS 2.0