Franska, Eira & Fanny, Melodifesivalen

Har absolut ingen insperation om vad jag ska skriva men känner att jag borde skriva ett inlägg.
Så jag bestämmde mig för att skriva om helgen.

Fredag: Gjorde inget speciellt, satt hemma och mysde med film.
Lördag: Idag var jag med Eira och Fanny och vi hade otroligt skoj, för vi blev flummiga (inget konstigt för med dom två blir det alltid flummigt). Sen satt vi vid msn och så kom eiras mamma och började skriva jag och fanny flabbade ijäl oss, det var så otroligt roligt. Sen kom jag hem och kollade på Melodifestivalen med familjen. Jag tyckte att Molly och E.M.D skulle gå vidare och det gjorde dom. Sen någon som min familj diskuterade var om man borde ha en låt på grekiska i svenska melodifestivalen, det kändes bara lite konstigt.
Söndag: SLAPPDAG! Jag gick ut på morgonen (13.00) och skulle kolla när min lillebror testade en alldedes för stor snowboard i trädgården, han var ganska duktig. När jag testade gick det inte riktigt lika bra. Våfflor till lunch efter att jag frågade pappa super gott! Resten av dagen har jag suttit vid datorn och nu ska jag försöka plugga franska, måste få bra på diagnosen imon(wish me luck). Nu säger mamma att vi ska få kaka strax. MUUUUMS säger jag bara

/ Alma

Ny design

Jahopp nu har man ny design här på bloggen, headern är ganska stor fast jag gillar den.
headern har jag min goda vän anna att tacka för <3

så nu ska ALLA säga vad dom tycker om den nya designen tycker jag!

/ Alma

Helg

Nu är det äntligen helg, så skoj.
hände lite mycket idag, lite kul, lite tråkigt ska inte gå in på detaljer eftersom detta är en blogg som alla kan läsa.
Hoppas jag kan träffa några av mina underbara vänner nu i helgen som det var ett tag sen jag såg.
Just det jag fick tillbaka en franska diagnos idag jag fick 24/24 på uppgiftsdelen fatta om jag blev glad! fast sen fick jag bara trés bien på en skriv del ( det finns, bien, trés bien, excellent) fast sen så hade jag typ hjärnsläpp när jag skrev den och trodde knappt jag skulle få godkänt på den.

Hoppas, Hoppas,Hoppas :)

/ alma

Ett inlägg :O

Ja, jag har inte uppdaterat så mycket det senaste för att jag har inte riktigt orkat så sen jag uppdaterade sist har detta hänt :

1. McKey vann topmodel
2. Gossip girl & Grey's anatomy mf har börjat igen.
3. Jag har varit på skidresa :)
4. fick veta idag att jag låg på G+ i slöjd, enligt mig är det bra eftersom att jag hatar slöjd och knappt jobbar på lektionerna x)
5. lite annat smått och gott också :)

det var nog allt för denna gången, men tror jag kommer uppdatera snart igen.


RSS 2.0